Pakej Travel Bajet: May 2019

GAMBAR TRIP : HATYAI 3D2N (PRIVATE TRIP) 27 APRIL 2019


































FEEDBACK :


Terbaik๐Ÿ‘๐Ÿป

Terima kasih Abg Mat ana & fitri

Alhamdullilah fitri seronok datang sini dgn abg mat yg rajin melayan kami.. Terima kasih semua




GAMBAR TRIP : BALI FREE AND EASY 4D3N 21 MAY 2019













































FEEDBACK :


Yes all was fine
I’m happy with the guide too


8 Restaurant Halal Di Hatyai Yang Wajib Anda Tahu

Pertama Kali Datang Ke Hatyai Samaada Bersama Family atau Kawan2 Bolehlah Datang Ke Tempat Makan Menarik Di Hatyai  Yang Penting Sedan & Halal.












pakej krabi termasuk flight 2019

Pakej krabi termasuk flight memang terbaik untuk pasangan anda bercuti di Krabi Thailand menikmati keindahan pulau dan budaya orang Thailand di sana.
kami menyediakan percutian ke krabi tanpa boleh mengambil island hoping shj pun boleh
klik sini. Di Airasia.com menawarkan tiket flight pada harga termurah kurang dari RM300 jadi sangat jimat berbanding naik van dr border mengambil masa hampir 6 jam tu tak kira beratur panjang di border lagi kan.Untuk mereka yang nak romantik gitu boleh lah mengambil pakej FREE & EASY kami Serendah RM250 Klik Sini.


Jika anda ingin pakej yang lengkap boleh mencuba pakej honeymoon krabi 2019 walaupun anda dah lama berkahwin tak salahkan memberi hadiah khas untuk org yang tersayang .Anda perlu berfikir bila kali terakhir anda membawa orang tersayang bercuti bagi menghargai mereka yang tersayang jom lihat pakej ni Klik Sini


Wah ... jom buat reunion bersama rakan2 sekolah @ kolej anda giler kau serendah RM249 je KLIK SINI campur tiket flight kalau harga promosi tak sampai pun RM300 jadi kena alert dengan promosi airasia @ Like Page & IG : ABANGTRAVEL untuk dapatkan Promosi Terkini Airasia.



GAMBAR TRIP : SEOUL KOREA (EVERLAND) 5D4N MUSIM BUNGA MIXGROUP 17 APRIL 2019

































































































































































































FEEDBACK :



1) Trip : Korea backpackers
Date : 17 - 21 April 2019
Tour Guide : Seha ๐ŸŒธ



Public transport Seoul : 8/10 ⭐


Itinerary yang disediakan : 10/10 ⭐


Travel agent : 10/10 ⭐


Tour Guide : 10/10 ⭐


Overall Trip : 10/10 ⭐


Kongsikan pengalaman terbaik :

1. Kali pertama travel naik public transport sangat best jalan2 tepi orang korea, walaupun penat dukung Raisha. ๐Ÿ˜‚

2. Guest house kemas dan selesa. Siap dapat masak sama2 sambil bergosip ๐Ÿคฃ

3. Tour guide terbaik, peramah sporting. Raisha  pn suka kak seha sebab selalu dapat biskut free. ๐Ÿฅฐ

4. Group semua happening sangat, peramah dah macam 1 family. Terima kasih juga semua sangat memahami kteorg kdg2 lambat layan karenah anak. ๐Ÿ˜˜

5. Environment korea best dan cantik utk spring, Tq utk seha dan caranvansarai holidays. Trip y best.


Ikhlas dari : Family Raisha Inara


#caravanseraiholidays



2)Trip : Korea backpackers
Date : 17 - 21 April 2019
Tour Guide : Seha ๐ŸŒธ



Public transport Seoul : 9.23/10


Itinerary yang disediakan : 9.73/10


Travel agent :10/10


Tour Guide :10/10


Overall Trip :10/10


Kongsikan pengalaman terbaik :
1. Dpt rasa new environment, tgk culture org korea, cuaca and makanan korea.
2. Bonding between peserta lain dah macam family. Walaupon sekejap saja jumpa. Susah senang bersama.
3. Tour guide yang cool and leklek saja. Suara macam Ella!!!

Ikhlas dari : Shafiq and wife


#caravanseraiholidays



3)Trip : Korea backpackers
Date : 17 - 21 April 2019
Tour Guide : Seha ๐ŸŒธ


Public transport Seoul : ⭐⭐⭐⭐


Itinerary yang disediakan :⭐⭐⭐⭐


Travel agent : ⭐⭐⭐⭐⭐


Tour Guide : ⭐⭐⭐⭐⭐


Overall Trip : ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐


Kongsikan pengalaman terbaik :
1. Melawat tempat yang menarik dan cantik cantik.
2. Cuaca serious best sangat.
3. Leader tour guide yang best and baikk ๐Ÿ˜Š
4. Peserta pun semua friendly!


Ikhlas dari : family haiqal !


#caravanseraiholidays