Pakej Travel Bajet: Pakej Honeymoon / Bulan Madu Di Krabi

Pakej Honeymoon / Bulan Madu Di Krabi


Pakej 3D2N Honeymoon Krabi 
Harga RM1199/couple

Pakej Ni Termasuk :

🏝Airport Transfer Pergi & Balik
🏝Hotel 3D2N ( Aonang Baan Suan Resort )
🏝Snorkeling & Peralatan 
🏝Island Hoping 7 Island 
🏝BBQ Semasa Sunset Di Tepi Pantai
🏝Dinner x 1
🏝Breakfast 2 X
🏝Elephant Tracking ( 500 baht FREE)
🏝National Park Fee ( 400 baht FREE)
🏝Motor 24 Jam

Jadual Perjalanan :

Day 1

🏝Pick up di Airport
🏝Bagi motor untuk ronda2 berdua romantik gitu ( Boleh guna Wave Map @ Google Map) kami akan monitor by whatsgroup ( 24 Jam )
🏝Dinner ( Pihak Resort akan bawa dengan van ke restoran masa nak balik ada masa yg di tetapkan kalau nak jalan2 lagi boleh balik dengan tut2) @ Guna motor 

Day2

🏝Breakfast & Mandi di kolam
🏝Solat dan Lunch ( Sendiri)
🏝Pihak resort akan bawa ke jeti untuk snorkeling dan island hoping 7 Island

 Snorkeling 3 point 
✅ Mandi manda di tepi pantai 
✅ BBQ di tepi pantai sambil melihat matahari turun
✅ Fire Show di Jeti

Day3

🏝Breakfast 
🏝Elephant Tracking 
🏝Transfer to airport

Pakej 4D3N Honeymoon Krabi 
Harga RM1499/couple

Pakej Ni Termasuk :

🏝Airport Transfer Pergi & Balik
🏝Hotel 4D3N ( Aonang Baan Suan Resort )
🏝Snorkeling & Peralatan 
🏝Island Hoping 7 Island 
🏝BBQ Semasa Sunset Di Tepi Pantai
🏝Emerald Pool ( Mandi Manda )
🏝Dinner x 1
🏝Breakfast 3 X
🏝Elephant Tracking ( 500 baht FREE)
🏝National Park Fee ( 400 baht FREE)
🏝Motor 24 Jam ( 1st day )

Jadual Perjalanan :

Day 1

🏝Pick up di Airport
🏝Bagi motor untuk ronda2 berdua romantik gitu ( Boleh guna Wave Map @ Google Map) kami akan monitor by whatsgroup ( 24 Jam )
🏝Dinner ( Pihak Resort akan bawa dengan van ke restoran masa nak balik ada masa yg di tetapkan kalau nak jalan2 lagi boleh balik dengan tut2) @ Guna motor 

Day2

🏝Breakfast & Mandi di kolam
🏝Solat dan Lunch ( Sendiri)
🏝Pihak resort akan bawa ke jeti untuk snorkeling dan island hoping 7 Island

 Snorkeling 3 point 
✅ Mandi manda di tepi pantai 
✅ BBQ di tepi pantai sambil melihat matahari turun
✅ Fire Show di Jeti

Day3

🏝Breakfast 
🏝Pick up kat hotel go to Emerald Pool
🏝Lunch 
🏝Free n Easy ( Guna Shuttle tuk-tuk to Aonang Walking Street )

Day4

🏝Breakfast 
🏝Elephant Tracking 
🏝Transfer to airport









Pakej Bersama Insan Tercinta Bersama Pakej Honeymoon Kami 


Wakil kami akan pick up di Airport Krabi 
sebaiknya ambik ticket sebelah pagi
( Nak Kami Sediakan Ticket Flight Pun Boleh Just Bagi Date Je !! )


Sawadikap !!! ... Anda akan di sambut dengan senyuman 
di kuanter untuk perdaftaran.
"Ban Suan Resort adalah milik Orang Islam"
Hj Hady & Hajjah Mariam

Jom Kita Lihat Keadaan Resort Ni..


Ban Suan Resort


Boleh mandi manda bersama pasangan anda sambil gosip 2


Relax2 tengok permandangan hijau sambil minum kopi kan 


Boleh rehat2 di sini sambil hirup udara segar dengan pokok kehijauan


Minum kopi bersama


Breakfast Di Ban Suan Resort


Ni Keadaan Bilik Cantik x ?


Luas dan Selasa boleh main kejar2


Restoran di resort anda boleh request makan di sini ye

Sebelah malam anda akan di bawa shopping dan menikmati makanan
malam bersama pasangan anda ala2 candle light dinner gitu
semua termasuk dalam pakej tau !!!




Ohhh Ya !! Kita akan bawa anda ke Aonang Walk Street macam2 Ada
dan boleh shopping di situ 


Kalau anda pergi jumaat - sabtu boleh kita bawa anda ke Krabi Night Market

Kami Sediakan pakej lengkap untuk anda dan pasangan menikmati 
suasana matahari terbenam dengan snorkeling dengan pakej 7 island kami
sambil menikmati BBQ di tepi pantai

7 Island Sunset Tour Package In Krabi




Memang Tak Rugi Ambik Pakej 7 Island Memang Berbaloi - Baloi

Sebab Bukan Sekadar Island Hoping Tau ...Jom kita lihat apa yang ada



Makan buah sambil menghirup udara segar 


BBQ Tepi Pantai tu dengan angin sempoi2 bahasa


Aktiviti Deep Water Solo 


sesuai untuk warga emas & Kanak2  naik ke atas boat


Best kan melihat matahari terbenam sambil menikmati makanan
yang kami sediakan yang penting halal


Boat yang selesa yang penting ada toilet dan alat keselamatan lengkap
bersama life jacket 


Bio-Luminescent Night Swimming menlihat  microorganisma
 bercahaya akibat pantulan cahaya 


Pertunjukkan Api tu !!! Wow memang seronok

Itinerary Program
Time Periods: 1.30 pm - 8:00 pm

12:30pm - Pick up from hotel 
01:00pm - Depart to the jetty
01:30pm - 08:00pm

Taming Island - Air yang sangat jernih sehingga kedalaman 300 meter melihat ikan nemo yang cantik sangat bermain - main di sisi anda ..bestkan dan tempat yang sangat cantik sekitar pulau ini.


Di Puya Bay kita boleh relax2 di pantai dengan permandangan yang cantik

Point ke dua untuk kita snorkeling adalah di chicken island tempat yang sangat popular untuk melihat permandangan yang cantik dan melihat keindahan di chicken island



Singgah melihat keputihan pasir di tup island dan boleh relax di pantai yang sangat cantik .






Melihat keindahan "colorful corals",ikan dan relax di pasir yang cantik keemasan sambil menghirup udara segar di Poda Island dan pergi ke Cave & Railay Beach boleh tangkap gambar dan memain di tepi pantai.




Rasa Lapar !!! Jom kita merasai BBQ di tepi pantai sambil menyaksikan matahari terbenam wow memang awesome dan kita kembali ke boat besar untuk Bio-Luminescent swimming memang cantik melihat microorganisma halus bercahaya akibat pantulan cahaya ..


 Last our program adalah Fire Shows memang Fun giler first time tengok memang akan teruja 

Tamat Program kita 

Kami akan bawa anda untuk mencari pengalaman yang tak dapat dilupakan
menaiki gajah mengembara suasaan hutan dan sungai


Kena sembur dengan gajah ... sebab x mandi he..he


Wow... Pengalaman Berharga Bersama Insan Tersayang



Bergambar dengan Ketam Bukti 
Anda Dah Sampai KRABI !!!!


Book your seat NOW !!!! Pakej paling viral 2017


No comments:

Post a Comment