Pakej Travel Bajet: Pakej Ground Bandung

Pakej Ground Bandung


PAKEJ MURAH BANDUNG GROUND 3H2M
NO NEED PASSPORT FOR BOOKING! :)

TARIKH TRAVEL ANDA YANG PILIH! :)

Harga serendah RM249 seorang

0-3 free ground pakej
4-6 just add RM100 for breakfast dan katil
7 tahun keatas harga mcm dewasa for transport dan hotel

**Untuk 23 desember sampai 05 januari kena add RM50 seorang (peak season)

3H2M -  BANDUNG(MENDARAT DI BANDUNG).  - PRIVATE TRIP   

kiraan pax bermula dari umur 7 tahun dan keatas

● 2 pax : RM360/pax
● 3 pax : RM340/pax
● 4 pax : RM300/pax
● 5 pax : RM280/pax
● 6 pax & keatas  : RM249/pax

*Tambah RM30 perpax jika mahu upgrade Hotel Raffleshome Bandung ( 3 star)
*Tolak RM10 perpax jika mahu downgrade Hotel Raffleshome Bandung ( 1 star)

 
HARGA PAKEJ TERMASUK :

✔ Hotel Citradream(2 star by Agoda)/ Hotel Mine Home Jln. Kebon Kawung(2 star by Agoda) :)  ( based on avaibility)  - 3hari 2malam
✔ Transport 3 hari
✔ Breakfast 2 x
✔ Mineral water
✔ Driver cum Tour Guide
✔ Tol + minyak + parking + Tipping
✔ Airport Transfer
✔ Lawatan termasuk Shopping, Kawah Putih dan2 lain tempat bergantung pada trafic dan masa.
✔ Tipping - if nk bg  lg pada driver pun xpe :)

HARGA TIDAK MASUK:
✘ Duit poket/shopping
✘ Tiket Flight pergi balik - KUL-BDO-KUL, If kami bookkan cas Rm30 person dikenakan, termasuk upah cek in
✘ mkn tenhari dan malam
✘ tiket masuk ke Tangkuban 300k rupiah weekend/ 200k rupiah weekday [0-5 tahun free]
✘ tiket masuk kawah putih 65k rupiah(termasuk van 15k+tiket 50k) [0-5 tahun free]
✘ tiket masuk De' Ranch 20k rupiah weekend,  15k rupiah  weekday[0-5 tahun free]
✘ tiket masuk Farmhouse 20k rupiah weekend, 15k rupiah weekday [0-5 tahun free]
✘ tiket masuk Floating Market Lembang 20k rupiah [0-5 tahun free]
✘ tiket masuk Taman Bunga Begonia 20k rupiah [0-5 tahun free]
✘ insuran diri, self srvice
✘ Aiport tax- jika shopping banyak2 mungkin kena cas kat aiport Malaysia
✘ tiket masuk ke Transstudio.
harga2 tiket diatas adalah tidak wajib, tidak perlu bayar jika tidak masuk


--------------------------------------------------

Cadangan Itinerari Program Bandung 3H2M

Day 1
✔Tiba diBandung
✔Shopping & Lunch at Pasar Baru trade center
✔Shopping at Toko Tiga (Branded Jeans)
✔Shopping at D'Fashion Textile & Tailor- kain potong
✔Shopping at Rumah Mode Factory Outlet Jalan Setiabudhi
✔Shopping atJalan Cihampelas
✔Shopping at Factory Outlet At Jalan Riau (Heritage,Cascades,The Summit, For Men, The Stamp,Terminal Tas, dan The Secret )
✔ Dinner at Bakso Malang Karapitan(Halal)
✔ Check in Hotel Citradream  dan free and easy
nak pergi semua maybe sempat maybe tak, boleh ubah2 contoh  toko tiga nk pindah hari ke 2 ke..bergantung pd trafik gak.

Day 2
✔Sarapan pagi & bergerak ke Kawah Putih
✔Tengok pemandangan ladang teh
✔ Lunch di Rumah Makan Saung Andir, Ciwedey
✔Shopping at Jalan Cibaduyut-shoes, handbags ,jacket leather original and others
✔ Dinner at Bakso Malang Karapitan(Halal)
✔Balik Hotel dan free and easy

Day 3
✔Sarapan pagi  & check out hotel
✔Farm house
✔Floating market
✔De' ranch
✔Oleh-oleh  Bandung (cake Lapis, Brownies, Kartika Sari and Amanda)
✔paris van java shopping mall
✔ boleh pergi tempat tempat lain low banyak masa
✔Airport transfer


Nota: : Sebarang perubahan perjalan adalah tertakluk pada keadaan semasa seperti trafik/cuaca dan waktu mengikut kesesuaian masa peserta.
Nota: * Jadual Perjalan boleh di UBAH mengikut kehendak peserta dengan syarat mendapat persetujuan driver dan lain-lain peserta(JIKA MIXED GROUP), jika PRIVATE(suker hati awak la nak mmcm mnaa.hehe)

NEW 4H 3M

PAKEJ MURAH BANDUNG GROUND  4H3M
NO NEED PASSPORT FOR BOOKING! :)

TARIKH TRAVEL ANDA YANG PILIH! :)

Harga serendah RM249 seorang

0-3 free ground pakej
4-6 just add RM145 for breakfast dan katil
7 tahun keatas harga mcm dewasa for transport dan hotel

**Untuk 23 desember sampai 05 januari kena add RM50 seorang (peak season)

4H3M -  BANDUNG(MENDARAT DI BANDUNG).  - PRIVATE TRIP   

kiraan pax bermula dari umur 7 tahun dan keatas

● 2 pax : RM460/pax
● 3 pax : RM420/pax
● 4 pax : RM380/pax
● 5 pax : RM360/pax
● 6 pax & ke atas : RM349/pax

*Tambah RM50 perpax jika mahu upgrade Hotel Raffleshome Bandung ( 3 star)
*Tolak RM15 perpax jika mahu downgrade Hotel Raffleshome Bandung ( 1 star)


HARGA PAKEJ TERMASUK :

✔ Hotel Citradream(2 star by Agoda)/ Hotel Mine Home Jln. Kebon Kawung(2 star by Agoda) :)  ( based on avaibility)  - 4hari 3malam
✔ Transport 4 hari
✔ Breakfast 3 x
✔ Mineral water
✔ Driver cum Tour Guide
✔ Tol + minyak + parking + Tipping
✔ Airport Transfer
✔ Lawatan termasuk Shopping, Kawah Putih & Tangkubhan Perahu  dan2 lain bergantung pada trafic dan masa.
✔ Tipping - if nk bg  lg pada driver pun xpe :)

HARGA TIDAK MASUK:
✘ Duit poket/shopping
✘ Tiket Flight pergi balik - KUL-BDO-KUL, If kami bookkan cas Rm30 person dikenakan, termasuk upah cek in
✘ mkn tenhari dan malam
✘ tiket masuk ke Tangkuban 300k rupiah weekend/ 200k rupiah weekday [0-5 tahun free]
✘ tiket masuk kawah putih 65k rupiah(termasuk van 15k+tiket 50k) [0-5 tahun free]
✘ tiket masuk De' Ranch 20k rupiah weekend,  15k rupiah  weekday[0-5 tahun free]
✘ tiket masuk Farmhouse 20k rupiah weekend, 15k rupiah weekday [0-5 tahun free]
✘ tiket masuk Floating Market Lembang 20k rupiah [0-5 tahun free]
✘ tiket masuk Taman Bunga Begonia 20k rupiah [0-5 tahun free]
✘ insuran diri, self srvice
✘ Aiport tax- jika shopping banyak2 mungkin kena cas kat aiport Malaysia
✘ tiket masuk ke Transstudio.
harga2 tiket diatas adalah tidak wajib, tidak perlu bayar jika tidak masuk


--------------------------------------------


Cadangan Itinerari Program Bandung 4H3M

Day 1
✔Tiba diBandung
✔Shopping & Lunch at Pasar Baru trade center
✔Shopping at Toko Tiga (Branded Jeans)
✔Shopping at D'Fashion Textile & Tailor- kain potong
✔Shopping at Rumah Mode Factory Outlet Jalan Setiabudhi
✔Shopping at Jalan Cihampelas
✔Shopping at Factory Outlet At Jalan Riau (Heritage,Cascades,The Summit, For Men, The Stamp,Terminal Tas, dan The Secret )
✔ Dinner at Bakso Malang Karapitan(Halal)
✔ Check in Hotel Citradream  dan free and easy
nak pergi semua maybe sempat maybe tak, boleh ubah2 contoh  toko tiga nk pindah hari ke 2 ke..bergantung pd trafik gak.

Day 2
✔Sarapan pagi & bergerak ke Kawah Putih
✔Tengok pemandangan ladang teh
✔ Lunch di Rumah Makan Saung Andir, Ciwedey
✔Shopping at Jalan Cibaduyut-shoes, handbags ,jacket leather original and others
✔ Dinner at Bakso Malang Karapitan(Halal)
✔Balik Hotel dan free and easy


Day 3
✔Sarapan pagi & ke Tangkuban Perahu(Optional- tiket masuk mahal sekarang)
✔Farm house
✔Lunch di Rumah Makan Engking /Floating Market
✔Floating market
✔Rumah kain sulam taman kopo
✔ boleh pergi tempat tempat lain low banyak masa


Day 4
✔Sarapan pagi  & check out hotel
✔Oleh-oleh  Bandung (cake Lapis, Brownies, Kartika Sari and Amanda)
✔paris van java shopping mall
✔ boleh pergi tempat tempat lain low banyak masa
✔Airport transfer


Nota: : Sebarang perubahan perjalan adalah tertakluk padakeadan seamsa seperti trafik dan waktu mengikut kesesuain masa peserta.
Nota: * Jadual Perjalan boleh di UBAH mengikut kehendak peserta dengan syarat mendapat persetujuan driver dan lain-lain peserta(JIKA MIXED GROUP), jika PRIVATE(suker hati awak la nak mmcm mnaa.hehe)

No comments:

Post a Comment