Pakej Travel Bajet: Bukti Penipuan Pakej Percutian murah ke kRABi Thailand

Bukti Penipuan Pakej Percutian murah ke kRABi Thailand

Kak Ina rasa sangat tertipu
Sebab ramai menasihat kat ina 
Jaga2 klu pakej murah ni memang service macam taik dan akan ada benda yg kita x puas hati ... Jom lihat dan nilai sendiri ...
Kata pakej bajet kenapa ada kolam pulak tu ...





Tgk adik - adik yg pergi dengan kak ina pun rasa tertipu sebab bawak hotel macam orang kaya siap sound agensi lagi suruh naik gaji guide dan driver sebab kerja terlalu bagus sgt ... 


 




 

 




Korang rasa menipu tak pakej bajet ni 
Kata RM349 tp taraf pakej RM1999 happy sgt kak ina



Bila kena tipu ni jadinya





Diorang tipu akak kata naik gajah ni seronok tp mmg seronok gilerrr geli pun ada sikit2 



Betuikan akak ina ckap pakej ini penipu

Akak harap adik-adik yg diluar sana ni pakej Setaraf VIP bukan bajet tau

Kak ina rekemen pakej ni

Ni whatsapp for more detail